Společnost iFixit sdílela teardown nového iPhonu 14. Generální ředitel iFixit Kyle Wiens v příspěvku na blogu pochválil lépe opravitelný vnitřní design zařízení a označil jej za nejlepší změnu designu od iPhonu X.



Jak bylo zmíněno v několika recenzích, iPhone 14 a iPhone 14 Plus jsou první iPhony, které lze otevřít ze zadní strany zařízení od iPhone 4S. iFixit říká, že displej a zadní skleněný panel jsou zajištěny pouhými dvěma šrouby a jedním nebo dvěma konektory, což usnadňuje odstranění a výměnu obou komponentů.

iPhone 14 a iPhone 14 Plus jsou sestaveny z displeje, středního rámu, ve kterém je uložena většina vnitřních komponentů a zadního skleněného panelu. Podle interní dokumentace, kterou viděl MacRumors, mohou poskytovatelé služeb vyměnit střední rám připojením nového ke stávajícímu displeji, zadnímu sklu a zadnímu fotoaparátu, pokud tyto komponenty nejsou poškozeny.

Společnost iFixit uvedla, že stále pracuje na teardownu iPhone 14 Pro Max. Další teardowny již ukázaly, že iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max se nadále otevírají z přední strany jako obvykle. Kromě zlepšené opravitelnosti iFixit poznamenal, že americké modely iPhone 14 a iPhone 14 Pro mají „velkou mezeru“ v místě, kde byl umístěn slot pro SIM kartu. Teardown také poskytuje detailní záběr na logickou desku iPhone 14 s komponenty, jako je čip A15 Bionic a modem Snapdragon X65 od Qualcommu pro připojení 5G.