Byly zveřejněny recenze na iPhone 14 Pro a ‌iPhone 14 Pro‌ Max, které nabízejí podrobnější pohled na nové špičkové telefony Apple a vše, co nabízejí, včetně vždy zapnutého displeje.



Jeden detail, který dnes potvrdily recenze, je, že vždy zapnutý displej neobsahuje žádné funkce přizpůsobení, protože zobrazuje pouze verzi tapety na uzamčené obrazovce, widgety a živé aktivity, pokud nějaké aktivně běží. Uživatelé si nemohou vždy zapnutý displej přizpůsobit, například jaké informace budou zobrazeny nebo zda zobrazuje ztmavenou tapetu nebo černé pozadí. Uživatelé však mohou vždy zapnutý displej zcela zakázat v části Zobrazení a jas v Nastavení. Recenzenti poznamenali, že je příliš brzy na to říci, zda má nebo nemá stále zapnutý displej významný dopad na výdrž baterie, takže si budeme muset pár týdnů počkat, než poznáme jeho vliv.

‌iPhone 14 Pro‌ a ‌iPhone 14 Pro‌ Max mají energeticky účinnější OLED displeje s variabilní obnovovací frekvencí až 1 Hz. Toto je jen jedna z několika funkcí pro úsporu energie, které obsahují. Jak bylo oznámeno začátkem tohoto týdne, ‌iPhone 14 Pro‌ inteligentně detekuje, zda uživatel, který má na sobě Apple Watch spárované s iPhonem, opustí místnost, a když tak učiní, deaktivuje vždy zapnutý displej. Deaktivací vždy zapnutého displeje, když uživatel opustí místnost, šetří ‌iPhone 14 Pro‌ životnost baterie a pomáhá chránit soukromí, protože na displeji se nezobrazují tapety a widgety uživatele, když není přítomen.