HazeOver je produktivní nástroj, který uživatelům umožňuje ztlumit okna na pozadí, aby se mohli soustředit pouze na jeden úkol – což může být užitečné pro ty, kteří pracují na velkém displeji s více okny otevřenými současně.



Aplikace byla tento týden aktualizována mnoha novými funkcemi, včetně podpory pro macOS Ventura, zkratek a filtrů soustředění. S HazeOver 1.9.3 je aplikace nyní kompatibilní se zkratkami, které jsou k dispozici na macOS Monterey a novějších. Tímto způsobem mohou uživatelé integrovat HazeOver do svých pracovních postupů. Jedním z příkladů je vytvoření zástupce pro ztlumení pozadí a zároveň povolení režimu Nerušit. Pro uživatele, kteří na svém Macu používají macOS Ventura, aplikace funguje také s Filtry soustředění.

To ještě více rozšiřuje interakce HazeOver, protože můžete zapnout ztlumení, když je aktivován konkrétní režim soustředění, nebo dokonce nastavit jeho intenzitu a barvu automaticky v závislosti na povoleném režimu. Pro každý režim soustředění můžete v aplikaci nastavit jinou konfiguraci. HazeOver automaticky zvýrazní aktivní okno nebo aplikaci, když přepnete okna. Méně důležité věci jemně mizí na pozadí, což pomáhá zvýšit vaši produktivitu. Nastavte intenzitu podle svých představ. HazeOver je k dispozici v Mac App Store za 49 Kč bez nákupů v aplikaci nebo předplatného.