Apple začal prodávat několik doplňků od společností OtterBox a Zens pro iPhone, iPad, Apple Watch a AirPods. Příslušenství je aktuálně k dispozici pro odeslání od začátku do poloviny prosince.



Nová powerbanka 2 v 1 společnosti OtterBox s MagSafe dokáže bezdrátově nabíjet iPhone rychlostí až 15 W a má také magnetický puk pro Apple Watch s podporou rychlého nabíjení pro Apple Watch Series 7, Apple Watch Series 8 a Apple Watch Ultra. Powerbanka má skládací design, který umožňuje iPhone nebo Apple Watch nabíjet ve vzpřímené nebo ploché poloze, a nabíječka MagSafe může také nabíjet pouzdro AirPods. Vestavěný port USB-C poskytuje až 20W nabíjení pro další zařízení pomocí přiloženého 0,5metrového kabelu. OtterBox také vydal powerbanku 2 v 1 pro Apple Watch. Tato verze má magnetický puk pro Apple Watch a port USB-C pro 15W nabíjení jiného zařízení s přiloženým 0,5metrovým kabelem.

Posledním produktem od OtterBox je powerbanka s MagSafe, kterou lze použít jako powerbanku, stojan na iPhone nebo držák do auta. K dispozici je také nový nabíjecí stojan Zens s portem USB-C pro iPady nebo MacBook Air, spolu s modulárními nabíjecími stojany 3-v-1 a 4-v-1 pro kabelové/bezdrátové nabíjení. Oba modulární stojany podporují MagSafe pro iPhone, bezdrátovou nabíjecí podložku pro AirPods a 30W USB-C port pro iPady nebo MacBook Air, zatímco varianta 4-v-1 obsahuje magnetický puk pro Apple Watch. Zens říká, že jeho nejnovější nabíjecí stojany jsou vyrobeny z recyklovaných plastů, ale nebylo specifikováno, do jaké míry.