Zatímco prodej původního HomePodu byl ukončen před více než rokem, zprávy naznačují, že Apple plánuje v budoucnu vydat další větší model HomePodu. V dnešním článku si ukážeme, co vše víme.



Nový HomePod s čipem S8

Apple podle Marka Gurmana z Bloomberg pracuje na novém HomePodu s čipem S8. V červnu Gurman uvedl, že nový HomePod bude podobný původnímu HomePodu pokud jde o velikost a výkon, a bude mít displej nahoře s potenciální vícedotykovou funkcí. Žádné další podrobnosti o tomto HomePodu zatím nejsou známy. V květnu analytik Ming-Chi Kuo uvedl, že Apple vydá nový HomePod ve čtvrtém čtvrtletí roku 2022 nebo v prvním čtvrtletí roku 2023. Kuo nesdělil žádné další podrobnosti, takže není jasné, zda měl na mysli novou verzi HomePodu nebo HomePodu mini.

HomePod kombinovaný s Apple TV

Začátkem tohoto roku Gurman řekl, že věří, že Apple také připravuje nové zařízení, které kombinuje HomePod, Apple TV a fotoaparát. Gurman tvrdil, že Apple vyvíjí nový reproduktor s displejem a fotoaparátem od začátku roku 2021, což by umožnilo zařízení používat pro FaceTime hovory a další nové funkce. Takové zařízení by mohlo na trhu s příslušenstvím pro chytrou domácnost konkurovat například Nest Hub od Googlu a Echo Show od Amazonu.