Kensington představil nové příslušenství pro Mac/PC. SlimBlade Trackball Pro, navržený pro kreativní profesionály a další, přichází s oboustranným designem, spoustou možností přizpůsobení, vysoce přesným optickým sledováním, 128bitovým šifrováním AES a další.



Kensington dnes v tiskové zprávě oznámil SlimBlade Pro Trackball: „SlimBlade Pro Trackball, ideální pro kreativní profesionály je kompatibilní s PC a Macem a poskytuje bezkonkurenční flexibilitu s možností výběru mezi Bluetooth®, 2,4 GHz bezdrátovým a kabelovým připojením. Nový SlimBlade Pro, vybavený dobíjecí baterií, která poskytuje až čtyři měsíce nepřetržitého používání, je trackball, který poskytuje výjimečnou přesnost, pohodlí a kontrolu.“

Specifikace trackballu SlimBlade Pro

  • Přesný pohyb s točivým posouváním – velký 55mm trackball umožňuje uživatelům posouvat nahoru a dolů webové stránky a dokumenty rychle a přesně pomocí jednoduchého otočení.
  • Oboustranný design s elegantním, nízkoprofilovým tvarem – Nízkoprofilový tvar umožňuje celodenní pohodlí pro praváky i leváky. Ve srovnání s tradiční myší vyžaduje SlimBlade Pro k ovládání méně místa na pracovní ploše a vyžaduje méně pohybu rukou a zápěstí, takže je při delším používání pohodlnější.
  • Špičková technologie optického sledování – Duální senzory přesně sledují velkou 55mm kuličku, poskytují vysoce přesné a citlivé sledování a posouvání kurzoru a poskytují uživatelům přesnější ovládání kurzoru.
  • Flexibilní přizpůsobení ovládání – Software KensingtonWorks™ umožňuje uživatelům přizpůsobit trackball SlimBlade Pro přiřazením široké škály funkcí každému ze čtyř samostatných tlačítek a čtyř kombinovaných tlačítek.
  • 128bitové šifrování AES – 128bitové šifrování AES na vládní úrovni poskytuje vylepšené zabezpečení, které odradí hackery od monitorování bezdrátového připojení a zachycování citlivých informací.
  • Kabelové, bezdrátové a hardwarové připojení – funguje přes USB-C pro kabelové připojení nebo Bluetooth
  • Výdrž baterie 4 měsíce
  • Kompatibilní s Mac a PC

Trackball SlimBlade Pro je nyní k dispozici na webové stránce Kensington. Pro bližší představu se podívejte na promo video níže.