HomePod Mini a HomePod jsou poměrně populární a pro mnoho uživatelů je to jejich první chytrý reproduktor. Pokud máte tato zařízení poprvé, možná nevíte, jak fungují některé základy, jako je přehrávání hudby.



Bez ohledu na to, zda vlastníte větší, dražší HomePod nebo menší a levnější HomePod Mini, následující kroky zůstávají stejné, protože budeme používat pouze Siri a Apple Music.

Jak přehrávat hudbu na HomePodu Mini

  • Začněte tím, že řeknete něco jako „Hey Siri, play Ariana Grande“ a Siri začne hrát náhodnou píseň zpívanou Arianou Grande. Samozřejmě můžete místo jména interpreta zadat i skladbu. Například „Hej Siri, play Battle Symphony.“
  • Jakmile Siri začne hrát skladbu, můžete říct „Hey Siri, pause“. nebo „Hey Siri, stop playing” pro pozastavení hudby.
  • Chcete-li obnovit přehrávání, můžete použít příkaz „Hey Siri resume” nebo “Hey Siri, continue playing.”
  • Pokud jste na svém HomePodu začali poslouchat seznam skladeb nebo album, můžete použít hlasový příkaz „Hey Siri, skip this song“, pokud chcete přehrát další skladbu.

Nenechte se mýlit, používání hlasových příkazů je jen jedním ze způsobů, jak poslouchat hudbu na HomePodu. Alternativně můžete s pomocí AirPlay přehrávat zvuk, který se přehrává na vašich dalších zařízeních Apple, přímo do vašeho HomePodu.