iOS 16.2 umožňuje skrýt příchozí oznámení v režimu vždy zapnutého displeje. V dnešním článku si ukážeme, jak na to. Upozorňujeme, že tato funkce je k dispozici pouze pro uživatele ‌iPhone 14 Pro‌ a ‌‌iPhone 14 Pro‌ Max.



‌iPhone 14 Pro‌ a ‌‌iPhone 14 Pro‌ Max obsahuje některé zajímavé funkce, které nejsou součástí zbytku řady iPhone 14. Jednou z těchto funkcí je stále zapnutý displej, který je umožněn díky energeticky účinnějšímu panelu OLED, který dokáže snížit obnovovací frekvenci až na 1 Hz, čímž šetří životnost baterie. Když byl ‌iPhone 14 Pro‌ původně vydán s nainstalovaným iOS 16, k dispozici nebyly žádné možnosti přizpůsobení. Vždy zapnutý displej umožňuje jedinečný vzhled ve srovnání s jinými zařízeními, ale někteří uživatelé si přáli, aby mohli skrýt svá upozornění, když je vždy zapnutý displej aktivní. To je nyní možné a my si ukážeme, jak na to.

Jak skrýt oznámení, když je aktivní Trvale zapnutý displej na ‌iPhone 14 Pro‌ a ‌‌iPhone 14 Pro‌ Max

  • Otevřete‌ aplikaci Nastavení.
  • Klepněte na Displej a jas.
  • Klepněte na Trvale zapnutý displej.
  • Vypněte přepínač vedle Zobrazit oznámení.

To je všechno. Až příště odložíte zamčený ‌iPhone‌, na displeji se zobrazí čas a všechny widgety, které máte, ale nebudou vidět žádná upozornění.