Pokud máte na HomePodu nastaveno spoustu automatizací, je pravděpodobné, že časem budete mít nějaké automatizace, které budete chtít nakonec vypnout. V dnešním článku si ukážeme, jak na to.



Automatizace je jednou z hlavních funkcí, které HomePod nabízí, stejně jako většina ostatních chytrých reproduktorů. Lidé, kteří používají chytrá zařízení, která jsou kompatibilní s HomeKit, mohou využít HomePod k automatizaci fungování těchto zařízení. Můžete například nastavit automatizaci, která zhasne všechna světla, když odcházíte z domu, nebo rozsvítí světla a začne přehrávat hudbu, když se vrátíte domů.

Jak vypnout automatizaci na HomePodu

  • Otevřete aplikaci Domácnost.
  • Ujistěte se, že jste v sekci Domácnost v aplikaci. Nyní začněte dlouhým stisknutím na svém HomePodu v části Oblíbené příslušenství.
  • Tím se otevře vyhrazená nabídka, která vám umožní přístup k nastavení vašeho HomePodu s nabídkou přehrávání hudby úplně nahoře. Přejděte dolů a pokračujte.
  • Zde najdete všechny automatizace, které jste vytvořili v sekci Automatizace. Pokud najdete přepínač vedle určité automatizace, můžete jej pomocí přepínače povolit nebo zakázat. Pokud ne, jednoduše klepněte na automatizaci.
  • Nyní nastavte přepínač Povolit tuto automatizaci na vypnutý a klepnutím na Hotovo uložte změny.