Aplikací pro iOS a macOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro, Mac, iPhone a iPad za tento týden.



Pine – Photo Collections

Pine je aplikace pro sdílení fotografií. Můžete si vytvořit vlastní kolekce fotografií a vybrat si, které kolekce budete sledovat, abyste měli kontrolu nad vším, co vidíte. Pokud se vám například líbí obrázky vašich přátel z rybaření, ale nechcete vidět jejich rodinu, můžete se rozhodnout sledovat pouze jejich rybářskou sbírku. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Niantic Campfire

Campfire je nová aplikace, která pomáhá hráčům objevovat nové lidi, místa a další. Pokud například hrajete hru Pokémon Go, můžete vidět i ty raidy, které byste ve hře neviděli, domluvit se s ostatními hráči a spravovat svůj seznam přátel, to vše v jediné aplikaci. Campfire bude brzy k dispozici všem hráčům po celém světě. Zatím je k dispozici pouze na pozvání, stáhnout si ji můžete zdarma z App Store.

Micro habits

Micro Habits je aplikace, která vám pomůže stanovit cíle, rozvíjet zdravé návyky a sledovat váš pokrok. Můžete vytvářet seznamy úkolů, sledovat svou náladu, psát záznamy do deníku a dokonce pozvat přítele, který vám pomůže udržet si přehled. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Homeworld Mobile

Homeworld Mobile je hra, ve které se vydáte na cestu za osídlením neprozkoumané galaxie. Tento skutečný 3D MMO titul nabízí 3D strategický boj v reálném čase, grafiku nové generace, bohatý příběh a různé herní režimy pro více hráčů a spoustu dalšího. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Zdroj: idownloadblog.com