Aplikací pro iOS a macOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro Mac, iPhone a iPad za tento týden.



inkdex

Uvažujete o nějakém tetování? Existuje na to aplikace. Inkdex vám umožní prozkoumat různé styky a spojit se s nejlepšími tatéry po celém světě. Je zde spousta funkcí, jak pro umělce, tak pro klienty, a opravdu to vypadá jako aplikace, kterou si musíte vyzkoušet, pokud uvažujete o nějakém tetování. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Credos

Credos je sociální síť, která vám umožňuje zjistit veřejné mínění na jakoukoli otázku. Je to v podstatě aplikace pro hlasování s neomezenými otázkami a některými pěknými funkcemi. Na otázky se odpovídá ano nebo ne, takže nedochází k dlouhým odpovědím ani hádkám a na výběr je spousta kategorií. Aplikaci lze stáhnout z App Store.

Upspace

Upspace je sociální síť zaměřená na cvičení. Představte si Instagram, pokud by byl kompletně složen z fitness trenérů a cvičení. Můžete vytvářet a sdílet text, obrázky a videa, nebo si můžete dát dohromady své vlastní cvičení a sdílet je. Získejte sledující, sledujte ostatní a další. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Dynamic Notch: Wallpaper App

Toto je speciální aplikace pro uživatele iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max. Jak název napovídá, tato aplikace vám umožňuje přizpůsobit novou oblast Dynamic Island pomocí zábavné grafiky. Má také více než 100 tapet na výběr a ty samozřejmě fungují se všemi iPhony. Aplikaci lze stáhnout z App Store.