Aplikací pro iOS a macOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro Mac, iPhone a iPad za tento týden.



LottieFiles – Animate & Design

Posuňte své příspěvky na sociálních sítích na další úroveň s LottieFiles. Aplikace vám umožňuje vytvářet, navrhovat, stahovat a upravovat animace, které můžete vkládat do svých příspěvků ve své oblíbené sociální síti. Podporuje také animované nálepky, spolupráci a export vašich animací pro použití v řadě špičkových designových aplikací. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Clocking – Work tracker

Clocking je v podstatě vyhrazená aplikace, vytvořená tak, aby sledovala hodiny, které během týdne odpracujete. Na první pohled vidíte, kolik přesčasů jste odpracovali, a dokonce se může automaticky spustit na základě vaší polohy. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Socially – The Social Reminder

V dnešní době trávíme tolik času online, že často zapomínáme na naše nejdůležitější vztahy. Socially doufá, že to napraví tím, že vám pomůže znovu vytvořit smysluplné spojení mezi vámi a lidmi, na kterých vám záleží. Stačí přidat lidi do aplikace a určit, jak často se chcete s každou osobou setkávat. Aplikace vás upozorní, když se příliš dlouho neuvidíte. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Station 117

Hledáte zábavnou hru, kterou byste tento víkend mohli vyzkoušet? Station 117 je mysteriózní adventura, ve které se ocitnete v tajném výzkumném zařízení poté, co se něco spokazilo. A to, co tam najdete, všechno změní. Existuje spousta vodítek k nalezení a hádanek k vyřešení, kompletní systém nápověd, který vám pomůže, když uvíznete, a pohlcující soundtrack. Hru si můžete stáhnout z App Store za 49 Kč.