Společnost Anker představila adaptér 511 Nano 3 USB-C využívající nejnovější technologii GaN. Adaptér nabízí výkon 30 wattů v designu, který je jen o málo větší než 5wattový USB-A adaptér společnosti Apple a o 70 % menší než 30wattový USB-C adaptér Apple.



Adaptér Nano 3 je vybaven skládacími hroty pro přenosnost a ochranu na cestách a je k dispozici v pěti barevných variantách: černá, bílá, modrá, zelená a fialová. Obsahuje také technologii Anker’s ActiveShield 2.0 pro inteligentní sledování teploty a úpravu nabíjecího výkonu, aby se zabránilo přehřátí. Díky podpoře PowerIQ 3.0 a programovatelnému napájecímu zdroji (PPS) poskytuje optimalizované rychlé nabíjení řadě zařízení. Jako doplněk představuje Anker také nové ekologické kabely USB-C to Lightning a USB-C to USB-C. Nové kabely jsou navržené tak, aby vydržely více než 20 000 ohybů a jsou vyrobeny ze 40 % z biologických materiálů získaných z rostlin, jako je kukuřice a cukrová třtina.

Udržovat pořádek pomáhá i barevně sladěný obal ze stejného materiálu. A konečně, kabely používají o 90 % méně plastů ve svých obalech s 100% recyklovatelným balicím papírem s potiskem ze sójového inkoustu. Kabel 541 USB-C to Lightning má certifikaci MFi a po používání s dostatečně výkonnou nabíječkou, jako je Nano 3, dokáže nabít iPhone z 0 na 50 % za 30 minut. Kabel 543 USB-C na USB-C obsahuje čipy E-Marker, které umožňují komunikaci mezi připojenými zařízeními a nabíječkami a podporuje nabíjecí výkon až 100 wattů.