Společnost Belkin představila nová špičková sluchátka Soundform, která jsou vybavena funkcí Hybrid Active Noise Cancellation a podporou aplikace Najít. Sluchátka, která byla poprvé oznámena na CES 2022, jsou druhými sluchátky, kompatibilní s aplikací Najít.



Sluchátka Soundform Immerse jsou schopna konkurovat AirPods Pro, pokud jde o cenu, a nabízejí podobné funkce. Sluchátka jsou vybavena 12mm dynamickými měniči a třemi mikrofony v každém sluchátku. K dispozici je funkce pro připojení a přepínání mezi více zařízeními. Se sluchátky jsou dodávány tři sady nástavců do uší, takže každý uživatel si je může přizpůsobit a vydrží až sedm hodin na jedno nabití. Nabíjecí pouzdro přidává dalších 24 hodin výdrže baterie a sluchátka lze nabíjet bezdrátově pomocí jakékoli Qi nabíječky nebo přes USB-C.

Sluchátka nabízejí odolnost proti vodě IPX5, která jim umožňuje odolat i lehkému postříkání vodou. Zvuk lze přizpůsobit pomocí doprovodné aplikace Belkin Soundform. Uživatelé si mohou sluchátka Soundform přidat do aplikace Najít‌, což jim umožní sledovat je přímo spolu s ostatními zařízeními Apple, aby je bylo možné v případě ztráty snadno najít. Díky podpoře sítě ‌Find My‌ lze sluchátka vystopovat, i když jsou mimo dosah Bluetooth, a to pomocí jiných blízkých zařízení Apple.