Zdá se, že aplikace iCloud pro Windows má vážné problémy. Videa nahraná na iPhone a poté synchronizovaná s aplikací ‌iCloud‌ pro Windows obsahují vodorovné čáry, takže videa nelze sledovat.



Ještě znepokojivější však je, že někteří uživatelé vidí v jejich knihovnách podivné fotografie a videa, která jim nepatří, když se pokoušejí sledovat tato poškozená videa. Čtenář MacRumors sleep_ghost vysvětluje: „iCloud pro Windows poškozuje videa nahraná z iPhone 14 Pro Max. Ve vzácných případech vkládá fotografie do videí z neznámých zdrojů, možná z cizích účtů na iCloudu.“

„Viděl jsem fotky rodin jiných lidí, které jsem v životě neviděl, fotbalové zápasy a další náhodné fotky. Je to velmi znepokojující a nedává mi to pocit bezpečí při používání iCloud.“ Není jasné, zda jsou fotografie obrázky od jiných uživatelů ‌iCloud‌, ale zdá se, že je to možné. Uživatelé viděli náhodné rodiny, děti, fotbalové hry a další podobný obsah fotografií. Zdá se, že odstranění aplikace ‌iCloud‌ pro Windows problém nevyřeší, protože může být na straně serveru a několik lidí jej již nahlásilo společnosti Apple.