Asi před rokem Apple oznámil, že výrobci příslušenství třetích stran budou moci vytvářet produkty, které budou podporovat síť Find My. V dnešním článku si ukážeme ty nejlepší produkty, které si můžete právě teď koupit a které podporují aplikaci Najít.



Pokud obvykle ztrácíte věci nebo jen chcete mít přehled o tom, kde jste nechali své kolo, tašku nebo jakékoli osobní věci, příslušenství s podporou aplikace Najít je pravděpodobně tou nejlepší možností, kterou si můžete pořídit, pokud jste uživatelem zařízení Apple.

Zde jsou nejlepší příslušenství s podporou aplikace Najít:

Apple AirTag

Začněme tím, který pravděpodobně znáte: AirTag. Tento lokátor má malý kruhový design s bílým povrchem na přední a nerezovým na zadní straně. Má odolnost proti vodě a prachu IP67 a baterii, kterou lze kdykoli vyměnit. Každý AirTag obsahuje čip U1, který podle Apple umožňuje uživatelům s iPhone 11, 12 a 13 přesné vyhledávání. Nevýhodou je, že potřebuje klíčenku pro připevnění na váš předmět.

Chipolo ONE Spot

Ačkoli je Chipolo ONE Spot podobný AirTagu, nevyžaduje, abyste si kupovali klíčenku, postrádá však jednu důležitou funkci: čip U1. Bez něj nemohou uživatelé používat funkci Přesné vyhledávání ke sledování ztraceného předmětu – místo toho mohou pouze přibližně vidět, kde se jejich předmět nachází, nebo nechat ONE Spot vydat zvuk. Stejně jako AirTag obsahuje vyměnitelnou baterii, takže jej můžete používat po mnoho let, aniž byste jej museli vyhodit, jakmile se baterie vybije.

VanMoof S3

VanMoof S3 obsahuje zámek a alarm a je navržen pro použití na kolo. Pro aktivaci zámku  a alarmu stačí stisknout tlačítko u zadního kola. Pokud se kola někdo dotkne, zavibruje, a pokud se s ním bude pohybovat, ozve se hlasitější alarm. Odešle také upozornění na váš telefon. Když se vrátíte, kolo se automaticky odemkne, jakmile se dostanete do dosahu Bluetooth – nebo jej můžete nakonfigurovat v aplikaci tak, aby se odemklo, až budete blíž, nebo dokud nestisknete klakson. Pokud by došlo k nejhoršímu, kolo může využít kombinaci GSM a technologie Find My ke sledování a hlášení své polohy.

Chipolo Card Spot

Chipolo Card Spot je lokátor ve tvaru kreditní karty. Díky integraci sítě Find My lze příslušenství spárovat s aplikací Najít na vašem iPhonu a snadno jej najít pomocí sítě Find My. Můžete také obdržet upozornění, když někde necháte peněženku.

Targus Cypress Hero EcoSmart 

Batoh Cypress Hero EcoSmart Backpack je vyroben z recyklovaných lahví na vodu a je vhodný pro MacBooky do 16 palců. Společnost říká, že batoh je navržen s vyhrazenou polstrovanou přihrádkou na notebook a spoustou kapes a úložných přihrádek pro přenášení a organizování více zařízení a osobních věcí.