Macy jsou dodávány s vestavěnými funkcemi zabezpečení proti malwaru. Ale navzdory snaze společnosti Apple udržovat systém chráněný proti digitálním hrozbám, tato ochrana nestačí k ochraně uživatelů před veškerým malwarem.



Acronis Cyber Protect Home Office je kompletní řešení pro ochranu vašeho Macu před online hrozbami – včetně podpory pro nejnovější Macy s čipy M1 a M2. Acronis je technologická společnost zaměřená na vývoj aplikací pro ochranu jednotlivých uživatelů a organizací před kybernetickými útoky, selháním hardwaru a dalšími hrozbami. Jeden z nejoblíbenějších softwarových produktů společnosti, Acronis True Image, byl přejmenován na Acronis Cyber Protect Home Office. Ale víc než jen nový název, platforma nyní přichází s ještě více nástroji pro ochranu vašeho Macu.

Zatímco macOS pravidelně kontroluje hrozby, Acronis Cyber Protect Home Office běží na pozadí, takže blokuje útoky v reálném čase. Díky tomu je ideálním řešením proti všem formám malwaru, ale zejména ransomwaru – extrémně škodlivému typu útoku používaného k vymáhání peněz. Ale samozřejmě kromě neustálé kontroly nových hrozeb software Acronis také detekuje a odstraňuje veškeré skryté hrozby, které byly dříve uloženy na vašem počítači. K dispozici je dokonce funkce, která uživatelům umožňuje vyhledávat malware na vyžádání.

Acronis Cyber Protect Home Office má také funkci hodnocení zranitelnosti, která automaticky detekuje, zda je váš počítač náchylný ke známým zranitelnostem, a okamžitě najde všechny dostupné aktualizace. Uživatelé mohou vidět podrobnosti o zranitelnostech zjištěných v každém softwaru a jaká jsou jejich potenciální rizika. To vše je uživatelsky přívětivé a je spravováno prostřednictvím jediného snadno použitelného rozhraní.