Apple plánuje představit nový 13palcový MacBook Air, 11palcový iPad Pro a 12,9palcový  iPad Pro s OLED displeji v roce 2024, podle Rosse Younga, který v minulosti sdílel přesné informace o budoucích produktech Apple.



Young v neděli sdílel své nejnovější informace v tweetu se svými odběrateli. Young nesdělil žádné další podrobnosti, ale na začátku tohoto roku uvedl, že všechna tři zařízení budou mít „dvouvrstvé“ OLED displeje se dvěma červenými, zelenými a modrými vrstvami pro zvýšený jas a nižší spotřebu energie. Young dříve uvedl, že všechna tři zařízení budou také podporovat ProMotion s obnovovací frekvencí až 120 Hz. iPad Pro z roku 2017 a novější jsou již vybaveny ProMotion s obnovovací frekvencí 24 Hz až 120 Hz, zatímco ProMotion by byl zcela nový pro MacBook Air. Apple přidal ProMotion do 14palcových a 16palcových MacBooků Pro v roce 2021, také s rozsahem 24 Hz až 120 Hz.

V současné době neexistují žádné Macy nebo iPady s displeji OLED. Nejnovější modely MacBooku Air a iPad Pro jsou vybaveny LCD, přičemž 12,9palcový iPad Pro má mini-LED displej pro vyšší jas a vylepšený kontrastní poměr 1 000 000:1. Na rozdíl od LCD mají OLED displeje samovyzařující pixely a nevyžadují podsvícení, což by přístrojům poskytlo ještě lepší kontrastní poměr a výdrž baterie. Young je generálním ředitelem společnosti Display Supply Chain Consultants (DSCC). V minulosti přesně odhalil, že zařízení jako iPhone 13 Pro a MacBook Pro budou obsahovat ProMotion, že iPad mini šesté generace bude vybaven 8,3palcovým displejem a další.