V letošním svátečním období Apple TV+ obsahuje řadu vánočních filmů a speciálů, které si užije celá rodina. K dispozici jsou nové samostatné speciály a filmy a navíc Vánoční epizody některé z vašich oblíbených seriálů Apple Original.



Chlapec, krtek, liška a kůň

Chlapec, krtek, liška a kůň je zbrusu nový animovaný Vánoční speciál založený na bestselleru Charlieho Mackesyho. Oživuje kapelu postav s klasicky ručně kreslenou uměleckou animací. Přátelství mezi chlapcem, krtkem, liškou a koněm zkoumá témata odvahy a laskavosti.

Spirited

Spirited je hudební komedie, která navodí sváteční náladu. V obratu k tradičnímu příběhu jsou to duchové, kteří se nakonec musí zamyslet nad svou vlastní minulostí, přítomností a budoucností.

Vánoční speciál Ted Lasso

Zatímco všichni čekají na příchod třetí sezóny, nyní je ideální čas znovu se podívat na Vánoční speciál. Vánoční epizoda se vkradla do poloviny sezóny, ve které Rebecca a Ted sháněli dárky, aby rozveselili děti. A Higgins pořádá obrovskou vánoční večeři pro svou rodinu a některé hráče AFC Richmond.

Vánoční speciál Mythic Quest

Komediální seriál Mythic Quest má také Vánoční speciál jako součást nové sezóny. Sezóna 3, epizoda 6, ukazuje zaměstnance MQ, kteří musejí pracovat na Štědrý den.

Kuře, které vyrušovalo

V nové epizodě seriálu Kuře, které vyrušovalo se Piper spojila se třemi malými prasátky, aby vnesla Ebenezer Wolfa do sváteční nálady, v této odlehčené adaptaci Vánoční koledy pro předškoláky. Seriál vychází z oblíbené série knih pro děti.

Pretzel and the Puppies Vánoční speciál

Pretzel and the Puppies také přináší novou vánoční epizodu. V ‚Murray Montgomery‘ hrozí, že husté sněžení zruší Vánoce. Štěňata musí najít alternativní způsoby, jak oslavit svátky.