Jak se blížíme k Vánocům, zůstává nabídka modelů iPhone 14 Pro a ‌iPhone 14 Pro‌ Max značně omezená a je nepravděpodobné, že by uspokojila poptávku. Na druhou stranu, několik dalších produktů, včetně iPadů, Maců, modelů iPhonu nižší třídy, AirPods a dalších, zůstává k dispozici.



Jak jsme informovali minulý měsíc, omezení dodávek a pokračující omezení ve výrobních závodech způsobilo, že nabídka ‌iPhone 14 Pro‌ je nedostačující. „Nyní očekáváme nižší dodávky ‌iPhone 14 Pro‌ a ‌iPhone 14 Pro‌ Max, než jsme dříve předpokládali, a zákazníci zažijí delší čekací doby na obdržení svých nových produktů,“ uvedl Apple v tiskové zprávě minulý měsíc a potvrdil zprávy o výpadcích. O měsíc později a blíž k Vánocům se zdá, že situace stále není nejlepší. Čekací doby pro oba špičkové modely byly před měsícem stanoveny na přibližně šest týdnů a nyní jsou stanoveny na přibližně tři týdny.

I když se zdá, že se situace stále mírně zlepšuje, třítýdenní čekací doba způsobuje, že zákazníci je již neobdrží do Vánoc. I když se vám možná nepodaří objednat a získat ‌iPhone 14 Pro‌ pro někoho blízkého o letošních svátcích, zbytek řady je stále k dispozici v dostatečném množství. Například iPhone 14 a ‌iPhone 14‌ Plus nižší třídy dorazí k zákazníkům během několika dní, podle internetového obchodu Apple, stejně jako třetí generace AirPods a AirPods Pro, nový iPad 10. generace, některé Macy, Apple Watch a HomePod mini.