Pebblebee Card a Pebblebee Clip, stejně jako AirTagy, jsou Bluetooth lokátory. Pomocí iPhonu můžete najít ztracené předměty, jako je peněženka nebo klíče. Pebblebee Card a Pebblebee Clip jsou v podstatě stejná zařízení, jen navržená ke sledování různých položek.



Své věci můžete sledovat prostřednictvím aplikace Najít nebo Pebblebee – nemůžete je používat současně. Pokud chcete aplikaci změnit, budete muset obnovit tovární nastavení lokátoru. Pokud se rozhodnete používat aplikaci Najít, nebudete muset instalovat žádnou další aplikaci. Obě zařízení lze snadno nastavit v aplikaci Najít. Stačí otevřít aplikaci Najít > Předměty > + > Přidat jiný předmět. Dvakrát klepněte na logo Pebblebee a pojmenujte položku. Vyberte emoji, stiskněte Souhlasím a máte hotovo. Po dokončení nastavení v aplikaci Najít připojte zařízení k položce podle vašeho výběru. Ujistěte se, že váš iPhone je v době nastavení aktualizován na nejnovější iOS.

Pebblebee Card i Pebblebee Clip mají mnoho stejných funkcí; oba mají stupeň odolnosti proti vodě IPX6, dobíjecí baterie, upozornění a dosah Bluetooth až 500 stop. Zvuk obou zařízení je asi 60 decibelů v tašce a asi 75 decibelů venku. Pro srovnání, AirTag má venku asi 60 decibelů. Pokud hledáte hlasitější možnost, doporučujeme Chipolo CARD Spot. Když zjistíte, že některý z vašich věcí chybí, můžete zařízení označit jako ztracené. Chcete-li tak učinit, přejděte do aplikace Najít a zobrazte své Položky. Klepněte na chybějící zařízení a klikněte na Povolit přímo pod Ztracený režim. Když stisknete Pokračovat, funkce si vyžádá vaše telefonní číslo nebo e-mailovou adresu pro případ, že by někdo našel vaši položku a chtěl vás upozornit.

Jakmile povolíte režim ztráty, telefonní číslo/e-mailová adresa bude viditelné na webu Apple, ke kterému mají ostatní přístup, když najdou vaši ztracenou položku. Režim funguje stejně na Pebblebee Card i Pebblebee Clip. I když má každé zařízení stejnou cenu jako AirTag, svým způsobem je levnější, protože nemusíte kupovat žádné příslušenství. Na rozdíl od AirTagu se Pebblebee Card snadno vejde do vaší peněženky a Pebblebee Clip nevyžaduje klíčenku k zavěšení na klíče. Vzhledem k tomu, že je baterie dobíjecí, nemusíte kupovat náhradní baterii.