Populární aplikace Documents by Readdle obdržela novou aktualizaci. Hlavní novou funkcí je přepracovaná nabídka akcí, díky které je organizování, kopírování/přesouvání, přejmenovávání a upravování vašich různých souborů snadnější než kdy dříve.



Společnost Readdle sdílela další podrobnosti v příspěvku na blogu: „Před několika lety, ve snaze vnést do tohoto chaotického světa určitý řád a jednoduchost, jsme vytvořili aplikaci Dokuments. Dnes vám s potěšením představujeme její nejnovější aktualizaci, která obsahuje novou nabídku akcí, která urychluje vaše pracovní postupy tím, že navrhuje relevantní akce pro soubory, se kterými pracujete. K dispozici jsou také obecná vylepšení designu a opravy některých chyb.“

Cílem nové nabídky akcí je poskytnout seznam akcí přizpůsobených konkrétnímu formátu souboru, se kterým pracujete, abyste měli po ruce jen ty nejrelevantnější akce. Další užitečnou funkcí je tlačítko „Uložit do aplikace Dokuments“, které je k dispozici na kartě Sdílení v jakékoli aplikaci. Dokuments by Readdle je ke stažení zdarma v App Store s předplatným pro odemčení všech funkcí. Podívejte se na více o nové aktualizaci ve videu níže a v celém článku na blogu Readdle.