CubeNest je brněnská společnost, která se zaměřuje na příslušenství pro uživatele zařízení Apple. Společnost vydala několik příslušenství s podporou MagSafe, které je také kompatibilní s jakýmkoli zařízení s podporou Qi. My se v dnešním článku zaměříme na adaptér GaN 65W S3D0.



Každý, kdo vlastní více zařízení se neustále potýká s místem při nabíjení. Adaptér společnosti CubeNest tenhle problém elegantně řeší. Zvládne totiž dobíjet až tři zařízení současně, a to vám místo ušetří. Nabíječka využívá technologii nitridu galia nebo „GaN“, díky které jsou nabíječky menší, lehčí a energeticky účinnější. Díky tomu je adaptér kompaktní a nezabírá příliš místa, což ocení každý, kdo má více zařízení. Bez použití technologie GaN by napájecí adaptér pravděpodobně byl vzhledem k jeho výkonu poměrně větší.

Adaptér obsahuje tři USB porty (2x USB-C1 ax USB-A) a funkci Power Delivery, nejen že zvládne nabít i MacBook Pro, ale můžete také hravě nabít jakýkoli iPad a iPhone nebo další zařízení, adaptér je navržen tak, aby nabíjel MacBook a zároveň rychle iPhone a iPad plnou rychlostí. Balení obsahuje PD nabíječku a kabel USB-C na USB-C. Adaptér podporuje technologii Apple 2.4 a Samsung 2.0, PD 3.0, PD2.0, PPS QC4.0+, QC 3.0, QC2.0.

Adaptér je vhodný nejen pro použití v kanceláři, kdy vám ušetří díky technologii GaN opravdu hodně místa, ale oceníte jej také na cestách, ať už kvůli jeho kompaktnosti, tak i kvůli výkonu, který je opravdu špičkový. Adaptér lze použít k nabíjení všech zařízení, která podporují standart Power Delivery. Adaptér zakoupíte za 949 Kč na webové stránce společnosti CubeNest.