Společnost Anker představila novou dokovací stanici Anker 563 USB-C, která obsahuje dva porty HDMI a port DisplayPort a využívá DisplayLink pro přenos více video signálů přes jediné připojení.



Vzhledem k tomu, že tento rozbočovač funguje přes jediný kabel USB-C, existují omezení šířky pásma, která omezují kvalitu displejů, které můžete připojit. Pokud chcete přidat jeden 4K displej, můžete to udělat z jednoho z portů HDMI, ale poběží pouze na 30 Hz. Druhý displej HDMI nebo displej DisplayPort pak budou omezeny na rozlišení 2K každý při 50 Hz nebo 60 Hz v závislosti na konfiguraci, takže i když tento dok může být solidním řešením, uživatelé by si měli být vědomi omezení.

Dokovací stanice Anker 563 obsahuje řadu dalších portů, včetně portu USB-C Power Delivery, který poskytuje až 100 wattů a dva USB porty: jeden USB-C až 30 wattů a jeden USB-A až 7,5 wattu. Dva další porty USB-A 2.0 jsou dobré pro periferní zařízení, jako jsou myši a klávesnice, zatímco k dispozici je také port Gigabit Ethernet.