Apple Music stále nenabízí možnost spolupráce, ale aplikace Caset tento problém řeší tím, že uživatelům umožňuje vytvářet společné seznamy skladeb se svými přáteli. 



Díky své nejnovější aktualizaci nyní Caset nabízí bezproblémovou synchronizaci s Apple Music, díky čemuž je správa společných seznamů ještě snadnější. Pomocí této aplikace můžete vytvořit seznam skladeb a pozvat své přátele, aby do něj přidávali skladby. Pozvaní uživatelé mohou dokonce vidět, kdo přidal skladbu do seznamu, a reagovat na přidání. Protože je aplikace integrována s Apple Music, můžete skladby přehrávat přímo z Caset.

Ale s nejnovější aktualizací se integrace Caset s Apple Music ještě zlepšila. Pomocí nové funkce Sync aplikace automaticky detekuje všechny nové skladby, které přidáte do seznamu skladeb prostřednictvím aplikace Apple Music. Tyto změny se automaticky synchronizují s aplikací, která odešle aktualizovaný seznam skladeb ostatním lidem, kteří byli pozváni ke spolupráci. Caset je k dispozici zdarma v App Store, ale některé funkce vyžadují předplatné. Stojí za zmínku, že aplikace v současné době funguje pouze na iPhonu a iPodu touch.