Začátkem tohoto měsíce společnost 9to5Mac oznámila, že nadcházející iPhone 15 Pro bude mít nová sjednocená tlačítka hlasitosti a nový typ tlačítka ztlumení. Nyní čerstvě uniklé CAD rendery potvrdily tuto zprávu a nabídly bližší pohled na nový design.



Ve zprávě z 3. března společnost uvedla: „Podle našeho zdroje, který je obeznámen s výrobou certifikovaného příslušenství pro produkty Apple, modely iPhone 15 Pro budou obsahovat jediné tlačítko, které funguje oběma způsoby v závislosti na tom, kde jej uživatel stiskne. Kromě toho nám zdroj řekl, že klasický přepínač ztlumení bude nahrazen novým typem tlačítka.“

Obrázky a videa sdílené na Twitteru spolehlivým leakerem ShrimpApplePro ukazují CAD render iPhone 15 Pro. Na tomto obrázku jasně vidíme nový design tlačítek hlasitosti a přepínače ztlumení. Na videu jsou jasně vidět nová sjednocená tlačítka hlasitosti. Místo dvou samostatných tlačítek pro zvýšení a snížení úrovně hlasitosti je zde jediné tlačítko. Můžete také vidět nový design tlačítka ztlumení, který nahrazuje předchozí přepínač ztlumení. Video také potvrzuje menší fotoaparát na iPhone 15 Pro Max.