iOS 16.4, iPadOS 16.4 a macOS 13.3 byly dnes vydány s několika novými funkcemi pro aplikaci Podcasty pro iPhone, iPad, Mac a CarPlay. Za prvé, nová nabídka Kanály v aplikaci Podcasty poskytuje seznam všech kanálů podcastů na jednom místě.



Kanál zobrazuje všechny podcasty na jednom místě. Za druhé, fronta Další nyní obsahuje epizody, které si posluchači uložili do své knihovny, a epizody, které přehrávají z pořadů, které nesledují: „Když například posluchač přehraje epizodu pořadu, než se rozhodne ji sledovat, tato epizoda nyní zůstane v seznamu Další, dokud ji posluchač nedokončí, neoznačí jako přehranou nebo ji neodstraní. Nové epizody ze sledovaných pořadů a nedávno uložené epizody se objeví v horní části fronty Další, zatímco epizody, které posluchači zahájili, a starší uložené epizody se zobrazí na konci. Nejnovější epizody z nedávno sledovaných pořadů se objeví na začátku.“

Zatřetí, uživatelé si nyní mohou v horní části každé stránky pořadu zobrazit, kolik nepřehraných epizod je k dispozici. Začtvrté, iOS 16.4 obsahuje vylepšení aplikace Podcasty pro CarPlay, včetně přístupu k frontám Další a Naposledy přehráno. A na kartě Procházet jsou nyní redakčně upravená doporučení podcastů.