Aplikací pro iOS a macOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro, Mac, iPhone a iPad za tento týden.



Mammoth: for Mastodon

Pokud hledáte alternativu k Twitteru, možná budete chtít vyzkoušet tohoto klienta pro sociální síť Mastodon. Jmenuje se Mammoth a je to skvělá aplikace, která vám umožní dělat vše od registrace nového účtu až po přizpůsobení profilu. K dispozici jsou také všechny vaše oblíbené funkce Twitteru: časové osy, vytváření vláken, obrázky a další. Nastavit si můžete dokonce i vlastní téma. Aplikace je k dispozici v App Store.

GoLinks

GoLinks je nejrychlejší způsob přístupu, sdílení a ukládání informací na cestách. Zůstaňte produktivní a informovaní připojením k aplikacím a zdrojům kdekoli, kde pracujete, pomocí krátkých, zapamatovatelných odkazů GoLink, které můžete vytvořit a přistupovat k nim na počítači a mobilu. Aplikace je k dispozici v App Store.

Street Fighter Duel

Vstupte do světa Street Fighter. Sbírejte a upgradujte tým bojovníků a probojujte si cestu originálním příběhem nebo proti protivníkům z celého světa. Aby bylo jasno, nejedná se o standardní arkádovou hru Street Fighter, ale o RPG s některými prvky PVP a všemi vašimi oblíbenými postavami z franšízy. Aplikace je k dispozici v App Store.

Hourlytics: Mindful Logging

Pokud toho během dne nestíháte tolik, kolik byste si přáli, může se stát, že máte nějaké jiné rozptýlení, které vám brání v dosahování vašich denních cílů. S aplikací pro sledování produktivity, jako je Hourlytics to můžete zlepšit. Aplikace je k dispozici v App Store.

Snoozy – Relax Melodies

Věděli jste, že poslech klidné hudby a uklidňujících zvuků před spaním může snížit vaši úzkost až o 60 %? Aplikace Snoozy vám umožňuje poslouchat nebo vytvářet vlastní uklidňující zvuky, při kterých můžete usnout. Takže vypněte všechna světla, zapalte eukalyptové svíčky, zapněte Snoozy a lehněte si a uvolněte svou mysl. Aplikace je k dispozici v App Store.

Zdroj: idownloadblog.com