Populární hra Subway Surfers, která v květnu oslavila své 11. narozeniny, dosáhla působivého milníku 4 miliard stažení. Tato zpráva přichází poté, co hra nedávno obdržela svou nejnovější aktualizaci World Tour.



Vývojář SYBO sdílel tuto zprávu dnes na GDC 2023 a přichází poté, co hra byla velmi populární v roce 2022 a stala se nejstahovanější mobilní hrou. „Během deseti let, co je hra k dispozici, jsme nesmírně hrdí na náš tým v SYBO, že dosáhl tohoto milníku 4 miliard stažení, a jsme vděční naší komunitě, kteří zůstali hře po celou dobu věrni,“ řekl Mathias Gredal Nørvig, generální ředitel společnosti SYBO. „Rok 2022 byl pro Subway Surfers klíčovým rokem, protože byl označen za nejstahovanější mobilní hru, a letos plánujeme dát fanouškům nové způsoby, jak se zapojit do hraní.“

Počet 4 miliardy stažení téměř jistě zahrnuje všechny mobilní platformy, nejen iOS, ale i tak je to obrovský úspěch. Společnost SYBO sdělila, že hra má denně více než 20 milionů aktivních uživatelů a více než 150 milionů aktivních uživatelů měsíčně. Společnost SYBO loni v létě vytvořila pro Apple Arcade zcela novou hru s názvem Subway Surfers Tag. Pokud jste nějakou dobu hru nehráli nebo jste to nikdy nezkusili, můžete si Subway Surfers stáhnout z App Store zdarma, hra obsahuje nákupy v aplikaci.