Japonský web Mac Otakara sdílel video, ve kterém jsou údajně přesné makety řady iPhone 15 vytištěné na 3D tiskárně ve srovnání s pouzdry pro iPhone 14, a vypadá to, že ve většině případů se nevejdou do pouzdra vyrobeného pro předchozí generaci.



Ve videu jsou zobrazeny 3D makety iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max, které jsou údajně založeny na přesných schématech. Modely Pro mají zakřivené okraje, menší rámečky a o něco větší kryt zadního fotoaparátu. K dispozici je také port USB-C, který nahrazuje port Lightning u všech čtyř modelů. Za předpokladu, že 3D výtisky jsou přesné, zdá se, že testy Mac Otakara potvrzují, že díky malým změnám v rozměrech nových iPhonů jsou nekompatibilní s pouzdry pro iPhone 14, s výjimkou iPhonu 15 Plus, který pasoval na pouzdro pro iPhone 14 Plus.

Dynamic Island bude k dispozici ve všech modelech řady iPhone 15. Zprávy naznačují, že iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max budou mít tenčí a zakřivenější rámy než předchozí modely. Modely nižší třídy budou vypadat jako iPhone 14 s ploššími okraji, hliníkovým rámem a skleněnou přední a zadní stranou.