AirTag byl od svého vydání užitečný pro mnoho lidí a nyní dokonce pomohl muži, který se živí jako kouzelník, najít své ztracené zavazadlo. Jak poprvé informoval Insider, David Orleans byl v úterý na cestě do Newarku, aby se zúčastnil místního veletrhu. 



Zavazadla, která s sebou vezl, obsahovala zvukové vybavení v hodnotě více než 1 500 dolarů, které Orleans používá pro svá vystoupení. Zajímavé je, že poté, co Orleans doletěl do požadované destinace, zkontroloval aplikaci Najít, aby zjistil, kde je jeho zavazadlo. A zavazadlo bylo ve stejné destinaci. Orleans se vydal k výdeji zavazadel. Když se neobjevilo, Orleans znovu zkontroloval aplikaci Najít a všiml si, že se zavazadlo nepohnulo. Muž zamířil na zákaznickou podporu United Airlines, kde mluvil s někým, kdo mu řekl, že jeho zavazadlo ve skutečnosti není v Newarku, protože nebylo nikdy odbaveno. Orleans ukázal, že zavazadlo je na letišti, nikdo ale neudělal nic, aby situaci napravil. 

Pouze mu sdělili, že mohou zavazadlo poslat poštou, jakmile bude nalezeno, do jeho hotelu do pěti pracovních dnů. Naneštěstí muž byl ve městě jen tři dny a předměty v zavazadlu jsou pro jeho vystoupení nezbytné. Po bližším hledání Orleans zjistil, že jeho zavázalo se nachází poblíž brány 90. Bez dalších možností tedy vymyslel plán: koupit si další lístek. Orleans si vyzvedl letenku do Bostonu, prošel bezpečnostní kontrolou a pak přešel k bráně 90. Tam, když se podíval oknem, viděl, že jeho zavazadlo je na zemi. „Nejvíc frustrující je, že někdo prošel kolem zavazadla, když jsem ho sledoval, a on prostě prošel přímo kolem něj a vůbec si ho nevšiml.“ Nakonec Orleans našel zaměstnance United Airlines, který byl ochotný pomoci, i když dodal, že taková věc se ještě nestala.