CASETiFY představil novou řadu doplňků Evangelion, která přichází s tematickými pouzdry, které vám umožní vyzdobit váš iPhone v designu Eva Unit, stejně jako nabíjecí stojany MagSafe, nové pouzdro pro AirPods a mnoho dalšího.



Nejnovější kolekce CASETiFY s názvem kolekce PROJECT-CSTF navazuje na jednu z nejpopulárnějších anime sérií. Nejnovější spolupráce, která přináší motivy Shinji Ikari, NERV a Toyko-3, je jednou z dosud nejrozsáhlejších. Protože se jedná o CASETiFY, začneme pouzdry pro řadu iPhone 14. Tentokrát je k dispozici spousta různých designů.

Společnost CASETiFY během několika posledních spoluprací dělala vše, co bylo v jejích silách, aby byla známá nejen pro pouzdra na iPhone, a její nová kolekce Evangelion odvádí dosud nejlepší práci. Jednoduše jedním ze skvělých doplňků jsou nejnovější pouzdra pro AirPods Pro. Pouzdro zabalí vaše sluchátka do designu Eva Unit 1, který je sám o sobě  skvělý.

CASETiFY také uvádí na trh novou nabíječku MagSafe jako součást kolekce Evangelion. Nová kolekce CASETiFY Evangelion bude k dispozici od 20. července. I když s předstihem, můžete se přihlásit na čekací listinu.