Aplikací pro iOS a macOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro, Mac, iPhone a iPad za tento týden.



ToxiPets

ToxiPets udrží vaše zvířata v bezpečí. Pokud si nejste jisti, zda je potravina pro vašeho mazlíčka vhodná ke konzumaci nebo ne, jednoduše ji vyfoťte (nebo její obal) a aplikace prohledá databázi tisíců potravin, aby určila, co je a co není bezpečné. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Black Book RPG

Pokud hledáte hru, kterou byste tento víkend mohli vyzkoušet, doporučujeme Black Book RPG. Kombinuje RPG a dobrodružnou hru a obsahuje strašidelný příběh mladé čarodějky, která cestuje po venkově a řeší strasti obyvatel města. Jen upozorňujeme, že hra vyžaduje nákup v aplikaci, ale umožňuje vám zahrát si celý prolog (asi hodinu) zdarma, takže se můžete rozhodnout, zda si ji chcete zakoupit nebo ne. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Weatherian

Aplikace Weatherian zobrazuje teploty a další data v grafu křivek. Cílem je umožnit vám rychlým pohledem zobrazit velké množství dat od meteorologických stanic z celého světa. Myslím, že to vypadá skvěle a jako by to byl skvělý nástroj pro meteorologické nadšence. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Clearvue App

Funguje váš iPhone, ale nejste si jisti, co je špatně? Clearvue je tu, aby vám pomohl! Aplikace nabízí snadný diagnostický nástroj, který bude odstraňovat problémy s vaším iPhonem, a otestuje vše od obrazovky po kameru, mikrofon a další. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

CardOne

Pokud vás nebaví nosit s sebou spoustu věrnostních karet nebo se v nich prohrabávat u pokladny, CardOne je aplikace pro vás. Všechny své karty můžete naskenovat a uložit na jednom místě a okamžitě k nim přistupovat, když je potřebujete. Aplikace podporuje dokonce oznámení o poloze, což znamená, že dostanete upozornění, když se přiblížíte k obchodu, ke kterému máte kartu. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store zdarma.

Zdroj: idownloadblog.com