Řada aplikací pro Apple Watch byla přepracována s watchOS 10 a jednou z nich je aplikace Tepová frekvence. Nová aplikace Tepová frekvence přichází nejen s novým designem, ale také s šikovnou novou funkcí.



watchOS 10 představuje zásadní změnu s novým uživatelským rozhraním widgetů, funkcemi duševního zdraví, jako je sledování nálady, novými ciferníky a přepracováním aplikací, jako je Počasí, Akcie, Domov, Mapy, Zprávy, Světový čas a Tepová frekvence. Pro srovnání, takhle vypadala aplikace Tepová frekvence ve watchOS 9 s šedým uživatelským rozhraním:

watchOS 10 je nyní k dispozici v beta verzi – ale mějte na paměti, že pokud jej nainstalujete na své Apple Watch, neexistuje způsob, jak přejít na nižší verzi watchOS.
Když spuštíte aplikaci Tepová frekvence, uvidíte novou ikonu srdce , když vaše hodinky měří váš aktuální tep. Když se objeví, uvidíte ikonu srdce pulzující v rytmu vašeho aktuálního srdečního tepu. Chcete-li zobrazit další údaje, přejeďte prstem nebo přejděte dolů.

Přejetím zobrazíte klidovou tepovou frekvenci a průměr za chůze. Zobrazení těchto dat není tak odlišné od watchOS 9 a dřívějších, ale vypadají čistěji a mají nová informační tlačítka „i“, na která můžete klepnout, abyste se dozvěděli více.

Ve spodní části najdete podrobnosti o srdečním tepu pro všechny tréninky, které jste v daný den absolvovali, včetně čísel kardio zotavení.