Apple letos kompletně přepracoval watchOS tak, aby využil nejnovější Apple Watch Ultra. watchOS 10 navíc přináší dva nové ciferníky: Snoopy a Palette. V dnešním článku se na ně podíváme blíže.



Prvním novým ciferníkem přicházejícím na Apple Watch s watchOS 10 je Palette. Podle Applu ciferník Palette zobrazuje čas v široké škále barev pomocí tří odlišných překrývajících se vrstev, a jak se čas mění, mění se i barvy. Ciferník Palette si můžete přizpůsobit pomocí různých vzorů přechodu. Uživatelé si také mohou přidat až čtyři komplikace.

Dalším novým ciferníkem přicházejícím s watchOS 10 je Snoopy. Slavný bígl z oblíbeného komiksu Peanuts. Jak společnost popisuje, postavy se pohybují, reagují na povětrnostní podmínky v oblasti nebo jsou aktivní, když uživatel cvičí. Ciferník má různé animace a pokaždé, když zvednete zápěstí, zobrazí se jiná. Když je displej ztlumený, můžete vidět, že Snoopy a Woodstock spí (toto funguje pouze u modelů Apple Watch s Trvale zapnutým displejem).

K dispozici je několik možností stylu, například jeden bez indikátorů a jeden s číslicemi. Můžete také nastavit barevné pozadí. Nejsou však k dispozici žádné komplikace.