Aplikací pro iOS a macOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro, Mac, iPhone a iPad za tento týden.



MoodUp – Breeze Mental Health

Pokud jste ještě nenašli svoji aplikaci pro duševní zdraví, vyzkoušejte MoodUp. Je to zábavná a snadno použitelná aplikace, která vám pomůže sledovat a zlepšovat vaše duševní zdraví. Může vám pomoci zjistit, co způsobuje změnu nebo výkyvy vaší nálady a jak ji mohou ovlivnit věci jako spánek, jídlo a aktivity. Podporuje také schopnosti zvládat špatnou náladu a sleduje vzorce změn vaší nálady v průběhu času. Aplikace je k dispozici v App Store zdarma, některé funkce však vyžadují předplatné.

Bear – Markdown Notes

Bear je šikovná aplikace pro psaní poznámek. Aplikace obsahuje všechny funkce, které potřebujete, jako je spousta vyhledávacích nástrojů, skicování v aplikaci a mnoho dalšího. Aplikace je k dispozici v App Store zdarma, některé funkce však vyžadují předplatné.

SongBot AI Music

SongBot AI Music je aplikace s umělou inteligencí, která vám pomůže vytvořit si vlastní hudbu. Může pomoci se vším od psaní textů po zpěv, přidávání hudby a dokonce i vytváření hudebních videí. Aplikace je navržena jako webová stránka alt rocku z počátku roku 2000. Aplikace je k dispozici v App Store zdarma, některé funkce však vyžadují předplatné.

WizEats

WizEats a je aplikace s umělou inteligencí, která vždy nabízí ta nejlepší doporučení pro vaše další jídlo. Pomůže vám rozhodnout se, kde se najíst, kde si vzít jídlo s sebou nebo co uvařit, a dokonce může poskytnout recepty na vaše oblíbená jídla. Aplikace je „verze s předběžným přístupem“, takže některé z funkcí mohou být nefunkční, stojí však za vyzkoušení. Aplikace je k dispozici v App Store.

One Shot

One Shot je šikovná aplikace pro vyhledávání receptů na všechny vaše oblíbené nápoje, jako je Daiquiri, Roy Rogers, Martini a další. Každý recept vám poskytne potřebné ingredience a pokyny k přípravě nápoje, a dokonce si můžete vyhledat recepty na základě ingrediencí, které již máte. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Zdroj: idownloadblog.com