Na začátku roku společnost Satechi uvedla na trh novou dokovací stanici Pro Hub Slim, kompaktnější verzi svých dokovacích stanic pro Mac. Nová Satechi Pro Slim Hub přichází s velkou řadou očekávaných funkcí. 



K dispozici je rozhraní USB 4 se sedmi porty, dokovací stanice je dodávána v jednom ze tří designů, aby se perfektně hodila k 15palcovému MacBooku Air. Jeho cena jej řadí mezi prémiovou možnost ve srovnání s některými dostupnými alternativami na trhu. 

Zde je bližší pohled na specifikace:

  • Responzivní porty s efektivním průchodem. Zleva doprava: USB 4 porty podporují rozlišení 6k@60hz, přenos dat 40Gb/s a 100W PD. Rozšířené a zrcadlené 4K/60Hz HDMI a sloty pro karty SD/MicroSD s kapacitou 2 TB.
  • Dva porty USB 3.2 Gen2 schopné přenosu 10 Gb/s, jeden datový port USB-C určený pro přenos dat rychlostí 10 GB/s a duální konektory USB-C.
  • Zařízení je kompatibilní s: M2 a M1 MacBook včetně M2/M1 MacBook Pro (Pro & Max) 14palcový, 16palcový, M2/M1 MacBook Air.
  • Hliník je vodivý kov, který se při používání zahřívá. V případě teploty nad 40 C nebo vysokého proudu/napětí se aktivuje systém vestavěného bezpečnostního mechanismu.