Udílení cen Emmy je naplánováno na září a před každoroční událostí byly zveřejněny nominace. Obsah Apple TV+ spolu s Apple Music Super Bowl Halftime Show získal téměř 60 nominací v celé řadě kategorií.



Apple si za svůj původní obsah vysloužil spoustu uznání a letos se obsah Apple TV+ uchází o 54 různých nominací na Emmy, přičemž Super Bowl Halftime Show o dalších pět. Nominovány byly Ted Lasso, Shrinking, STILL: A Michael J. Fox Movie, Bad Sisters, Black Bird, The Problem With John Stewart, For All Mankind a další.

Jason Sudeikis a Jason Segel se ucházejí o titul nejlepší herec v hlavní roli v komediálním seriálu za svou roli v seriálech Ted Lasso a Shrinking. Sharon Horgan se uchází o nejlepší herečku v hlavní roli v dramatickém seriálu za svou roli ve filmu Bad Sisters. Hannah Waddingham a Juno Temple jsou obě nominovány na nejlepší herečku ve vedlejší roli v komediálním seriálu, stejně jako Jessica Williams za svůj výkon ve filmu Shrinking. A Phil Dunster a Brett Goldstein jsou oba nominováni na nejlepšího herce ve vedlejší roli v komediálním seriálu za své role ve filmu Ted Lasso.

Zde je úplný seznam nominací: