AirPods Pro 2 letos na podzim obdrží několik nových funkcí, z kterých jistě budete nadšeni. V dnešním článku si ukážeme 5 nových funkcí, které budou k dispozici a které stojí za to.



Adaptivní zvuk

Adaptivní režim dynamicky spojuje režim průhlednosti a aktivní potlačení hluku dohromady na základě podmínek uživatelského prostředí, aby v daný okamžik poskytoval nejlepší zážitek. Díky adaptivnímu zvuku se například zapne režim průhlednosti, když myjete nádobí, a poté se po zapnutí vysavače plynule přejde na potlačení hluku. Ani si neuvědomíte, že došlo k přepnutí režimu, protože přehrávání zvuku zní konzistentně.

Uvědomění si konverzace

Pokud mluvíte se zapnutou funkcí Uvědomění si konverzace, AirPods Pro 2 budou moci automaticky snížit hlasitost abyste slyšeli hlasy lidí, kteří mluví před vámi. Zatímco se to děje, funkce bude aktivně snižovat hluk na pozadí za vámi.

Ztlumit nebo zapnout zvuk

Ztlumit nebo zapnout zvuk nemusí znít tak úchvatně jako předchozí dvě funkce, ale je to stejně pohodlné, pokud někdy používáte AirPods Pro 2 na telefonní hovor. Pokud telefonujete budete moci ztišit zvuk během jakéhokoli hovoru prostřednictvím svých AirPods stisknutím stopky. Dalším stisknutím ztlumení zrušíte. Není třeba vytahovat telefon.

Automatické přepínání

Automatické přepínání je funkce pro přepínání mezi zařízeními Apple, která již existuje. Díky aktualizace bude doba připojení mezi zařízeními Apple výrazně rychlejší a spolehlivější.