Společnost iOttie představila novou řadu oblíbených držáků do auta pro iPhone a zařízení Android iOttie Easy One Touch 6, která aktualizuje všechny tři standardní modely, které jsme viděli v minulosti, a přidala zcela nový model vhodný pro automobily Tesla.



O iOttie a jeho systému Easy One Touch jsme psali již v minulých letech a nová verze z velké části vylepšuje předchozí verzi. Pružinový systém vylepšuje to, co jsme viděli v minulosti, s designem, který výrazně usnadňuje vytažení smartphonu z držáku pouze jednou rukou.

K dispozici jsou tři různé modely. Standardní držák na palubní desku má přísavku připojenou k montážnímu ramenu, ke kterému se připojuje skutečný klip pro iPhone. Nechybí ani teleskopický design, díky kterému bude vše ve správné poloze. Držák iOttie Easy One Touch 6 se dodává také v konfiguraci pro připevnění na přední sklo. Nový držák je k dispozici za stejnou cenu a obsahuje nejnovější verzi mechanismu One Touch. Jediným rozdílem je skutečné montážní rameno, které obsahuje otočný upevňovací bod.