Apple aktualizoval aplikaci TestFlight, aby podporovala aplikace navržené pro první beta verzi visionOS, což znamená, že vývojáři možná brzy budou moci používat TestFlight k testování aplikací navržených pro Apple Vision Pro.



„TestFlight nyní podporuje aplikace pro visionOS pro interní a externí testování, stejně jako testování aplikací pro iOS a iPadOS na ‌visionOS‌,“ stojí v aktualizaci pro vývojáře společnosti Apple. V tuto chvíli samozřejmě nikdo nemá Apple Vision Pro‌, který by mohl používat, ale Apple řekl, že plánuje nabídnout vývojářské sady Apple Vision Pro někdy tento měsíc. Apple neuvedl podrobnosti o tom, jak budou vývojářské sady fungovat, ale říká, že pomohou vývojářům vydat aplikace pro Vision Pro. Sady budou nabízeny od července, přičemž Apple plánuje umožnit vývojářům požádat o získání sady.

Apple může vyžadovat, aby si vývojáři zakoupili Apple Vision Pro‌, aby pro ni mohli vytvářet aplikace, ale kupní cena bude zahrnovat přístup k beta softwaru, diskusním fórům, technické podpoře a dalším zdrojům. Poslední vývojářskou sadou, kterou Apple nabízel, byl Mac mini s čipem Apple Silicon v roce 2020 a byla poskytnuta vývojářům, aby jim pomohla přejít z Intelu na čip Apple Silicon. Nejnovější verze TestFlight nyní také podporuje aplikace vytvořené ve třetí beta verzi Xcode 15 pro iOS 17, iPadOS 17, macOS Sonoma, tvOS 17 a watchOS 10.