Pokud jste se někdy chtěli tajně přihlásit k odběru Twitter Blue, můžete to nyní udělat. Twitter začal zavádět novou možnost pro předplatitele Twitter Blue, která vám umožní skrýt modré zaškrtnutí z vašeho profilu.



Modré zaškrtnutí bylo dříve dostupné pouze uživatelům, kteří provedli nezbytné kroky k ověření. V poslední době však společnost tento ověřovací program opustila a místo toho učinila modré označení výhodou přihlášením k odběru Twitter Blue. Zdá se, že existují někteří uživatelé, kteří chtějí výhody Twitter Blue, ale nechtějí, aby ostatní lidé věděli, že za službu platí. Nyní jakmile se přihlásíte k odběru Twitter Blue, můžete přejít do Nastavení v aplikaci Twitter na vašem iPhonu a vyhledat novou nabídku „Blue tick“.

Zde najdete jednoduchý přepínač, který vám umožní zobrazit nebo skrýt modré zaškrtnutí ve vašem profilu. „Jako předplatitel se můžete rozhodnout skrýt zaškrtnutí na svém účtu. Zaškrtnutí bude skryto ve vašem profilu a příspěvcích. Značka zaškrtnutí se může na některých místech stále zobrazovat a některé funkce mohou stále odhalovat, že máte aktivní předplatné,“ říká Twitter. „Některé funkce nemusí být dostupné, když je vaše zaškrtnutí skryté. Tuto funkci budeme nadále vyvíjet, abychom ji pro vás vylepšili.“