Pokud máte iPad Pro z roku 2018 nebo novější a hledali jste dobrou alternativu k Apple Pencil 2, ale zároveň nechcete šetřit na kvalitě a funkcích, pak nový stylus od společnosti ZAGG nazvaný Pro Stylus 2 by vám neměl ujít.



ZAGG Pro Stylus 2 je aktivní stylus se dvěma hroty, který podporuje bezdrátové nabíjení a je dodáván v pěti různých barevných variantách, včetně:

  • Šedá
  • Žlutá
  • Bílá
  • Modrá
  • Růžová

Stylus ZAGG Pro Stylus 2 lze použít pro mnoho různých věcí, stejně jako Apple Pencil 2. Patří mezi ně psaní poznámek, kreslení, označování dokumentů, procházení stránkami a další. Jak jsme již dříve poznamenali, ZAGG Pro Stylus 2 je stylus se dvěma hroty. První hrot je špičatý a nabízí přesnost pro použití při kreslení, zatímco druhý hrot je zaoblený a a lépe se hodí pro procházení. Kromě základních funkcí ZAGG Pro Stylus 2 podporuje rozpoznávání náklonu.

Nejen, že Pro Stylus 2 lze magneticky připevnit k jakémukoli iPadu Pro 2018 a novější stejně jako Apple Pencil 2, ale můžete jej dokonce nabíjet bezdrátově pomocí přiložené bezdrátové nabíječky nebo jakékoli bezdrátové nabíječky s podporou Qi. Podle ZAGG mohou uživatelé očekávat 6,5 hodiny používání na jedno nabití. Navíc všechny aplikace, které podporují Apple Pencil 2, budou podporovat ZAGG Pro Stylus 2. Stylus je k dispozici k zakoupení na webové stránce společnosti ZAGG.