Apple Watch Series 9 jsou k dispozici v řadě barevných možností a materiálů se zcela novým odstínem, který je k dispozici vedle některých oblíbených klasik. Které z nich byste si však měli vybrat?



‌Apple Watch Series 9‌ jsou k dispozici v celkem devíti barvách, z nichž jedna je zcela nová, a ve dvou odlišných materiálech. S hliníkovým pouzdrem je pět dostupných barevných možností:

  • Růžová
  • Temně inkoustová
  • Hvězdně bílá
  • Stříbrná
  • (PRODUCT)RED

Temně inkoustová, hvězdně bílá, stříbrná a (PRODUCT)RED byly všechny dostupné u loňských modelů. Novinkou je jemně růžová barva.

Stříbrný eloxovaný hliníkový povrch je k dispozici na zařízeních společnosti již více než deset let, zatímco hvězdně bílá je teplejší odstín stříbrné, který se jemně naklání směrem ke zlatu nebo šampaňskému. Temně inkoustová je černá s nádechem tmavě modré nebo námořnické. Každá z barevných možností má odpovídající řemínek, s výjimkou stříbrné, protože jej lze snadno sladit s mnoha dalšími řemínky.

‌Apple Watch Series 9‌ jsou k dispozici také s leštěným pouzdrem z nerezové oceli ve čtyřech různých barevných variantách:

  • Stříbrná
  • Zlatá
  • Grafitově šedá

Tento výběr je stejný jako u Apple Watch Series 8. Nerezová ocel je sice těžší než hliník, ale je mnohem tvrdší a odolnější. Mohou být náchylnější k poškrábání kvůli leštěnému povrchu, ale lze je vyleštit jako běžné hodinky nebo šperk.

Apple Watch z nerezové oceli nabízí špičkovější, módní vzhled, zvláště když jsou spárovány s prémiovým řemínkem.

Pro jakou barvu Apple Watch se rozhodnout?

Je důležité zvážit, který řemínek plánujete používat se svými Apple Watch, abyste zajistili, že se budou vzájemně doplňovat. Můžete dát přednost neutrálnějším tónům, jako je stříbrná nebo hvězdně bílá, a poté použít barevnější řemínek. Případně můžete zvolit výraznější barvu zařízení, jako je růžová, a poté použít neutrálnější řemínek. To je také klíčové, pokud plánujete pravidelně měnit řemínky. Výběr barvy může také záviset na tom, jak často kupujete nové Apple Watch. Pokud kupujete nový model každý rok nebo dva, můžete se rozhodnout pro výraznější nové barvy. Pokud nakupujete častěji, může být dobrý nápad koupit pokaždé jinou barvu, a odlišit tak nový model od vašeho předchozího zařízení. Případně, pokud si plánujete ponechat své ‌Apple Watch po mnoho let, může být moudřejší zvážit neutrální barvu nebo takovou, která se vám jednoduše líbí.