Basic Apple Guy je zpět s novou tapetou generovanou umělou inteligencí, která odpovídá na otázku – jak by vypadal Tim Cook v adventuře Grand Theft Auto? Stáhněte si tapety níže.



Basic Apple Guy nedávno vyzkoušel nástroje umělé inteligence, jako je Midjourney, které mu pomohly vytvořit nádherné tapety jako je „Big Starry Sur“, „Midnight Mac“ a „Trip Around the Sun“. Nyní vytvořil nové tapety inspirované Grand Theft Auto – Grand Theft Auto Cupertino. „Tyto tapety byly generovány pomocí nejnovějšího modelu MidJourney v té době (5.2). Prošel jsem desítky podnětů a stovky variací, abych začal vytvářet vzhled, který co nejvěrněji napodoboval umělecký styl Rockstar’s GTA V. Začal jsem s Craigem Federighim a Timem Cookem.“

„Tento příspěvek předčil moje nejdivočejší očekávání, takže jsem na to následující den navázal přebalem hry ve stylu GTA. Tato koláž obsahovala několik ikonických postav Apple (Tim Cook, Craig Federighi, Eddy Cue a bývalý designér Apple Jony Ive) spolu s několika obrázky souvisejícími s technologiemi a odkazy na Bay Area.“ Vybrat si můžete tapetu s logem „Grand Theft Auto Cupertino“ a bez něj. Tapety v plném rozlišení si můžete stáhnout ve spodní části příspěvku Basic Apple Guy.