Apple pořádá online událost pro veřejnost a tisk 12. září 2023 v 19:00 hodin. Očekává se, že společnost během keynote s názvem „Wonderlust“ oznámí novou řadu iPhone 15 spolu s Apple Watch Series 9, Apple Watch Ultra 2 a další. Kde ji můžete sledovat?



Webové stránky Apple Events

Na webu Apple Events můžete událost sledovat živě na Macu, iPhonu, ‌iPadu‌, PC nebo jakémkoli jiném zařízení s webovým prohlížečem. Web Apple Events funguje v Safari, Chrome, Firefox a dalších hlavních prohlížečích. Stačí přejít na www.apple.com/apple-events/ pomocí webového prohlížeče.

YouTube

Apple také plánuje streamovat událost živě na YouTube, což je možná nejjednodušší a nejefektivnější způsob sledování, protože živé vysílání na YouTube lze sledovat na každé platformě, kde je YouTube k dispozici, což jsou téměř všechny platformy, od chytrých telefonů a tabletů až po konzole a chytré televizory. Apple zveřejnil zástupné video, kde si můžete nastavit připomenutí.

Aplikace Apple TV

V den události bude k dispozici v aplikaci Apple TV speciální sekce věnovaná živému přenosu, který lze sledovat na jakémkoli zařízení, kde je dostupná aplikace ‌Apple TV‌. Patří sem ‌Apple TV‌, iPhony, iPady a Macy a také vybrané chytré televize, streamovací zařízení a herní konzole. Apple zatím neaktualizoval aplikaci ‌Apple TV‌ novou sekcí, ale brzy by měla být přidána.

Kdy sledovat keynote

Keynote „Wonderlust“ společnosti Apple se bude konat v úterý v 19:00 hodin.