S vydáním nového operačního systému existuje několik funkcí, které mohou vývojáři přidat do svých aplikací. Nyní, když je iOS 17 vydána, mnoho hlavních aplikací dnes získává zajímavé aktualizace, které jsme shrnuli níže.



watchOS 10 obsahuje nový design, takže existuje řada aktualizací aplikací pro Apple Watch, které můžete vyzkoušet.

Flighty (zdarma, předplatné)

Populární aplikace pro sledování letů Flighty je poprvé k dispozici na Apple Watch a přináší důležité podrobnosti o letu. Flighty pro Apple Watch funguje jako aplikace pro iPhone, ale poskytuje inteligentní aktualizace pro každou část letu. Když se chystáte na letiště, dá vám vědět, kdy vaše letadlo odlétá a zda má nějaké zpoždění, a jakmile tam budete, uvidíte svou bránu, čas odletu a sedadlo. Poté, co nastoupíte, získáte přehled o průběhu letu. Flighty používá nový vizuální design ‌watchOS 10‌ a zobrazuje se v Apple Watch Smart Stack, který je přístupný přejetím nahoru po ciferníku nebo otočením digitální korunky. Flighty obsahuje také widget určený pro režim StandBy v ‌iOS 17‌.

Carrot Weather (zdarma, předplatné)

Carrot Weather využívá funkci ‌iOS 17‌ Personal Voice, která uživatelům umožňuje mít svůj vlastní hlas a dávat aktuální informace o počasí. K dispozici jsou nové widgety, které lze používat v režimu StandBy na ‌iPhonu‌, a aplikace pro Apple Watch byla přepracována s novým designem, která je navržena tak, aby byly informace snadněji dostupné.

Slopes (zdarma, předplatné) 

Aplikace pro lyžování a snowboarding Slopes obsahuje přepracovanou aplikaci pro Apple Watch, která se zaměřuje na přehlednost‌. Můžete procházet všemi různými možnostmi dat v aplikaci pomocí digitální korunky, zahajovat cvičení, zobrazovat nadmořskou výšku, ujetou vzdálenost a další. Nahrávání můžete spustit na ‌iPhonu‌ a nechat si ho synchronizovat s Apple Watch.