Nomad představil novou bezdrátovou nabíječku Base One Max 3-v-1, která funguje s iPhonem, AirPody a Apple Watch. Jedná se o nabíječku MagSafe, takže je schopna nabíjet kompatibilní ‌iPhone‌ při výkonu až 15W.



Všechny iPhony od řady iPhone 12 jsou schopny nabíjet při výkonu 15W pomocí nabíječky ‌MagSafe‌, s výjimkou iPhonu 12 mini a iPhonu 13 mini. Co se týče designu, Base One Max 3-v-1 vypadá téměř stejně jako Base One Max, ale za nabíjecím pukem pro Apple Watch má další nabíjecí místo pro umístění AirPods. Nabíječka má kovovou základnu a skleněnou horní část a je to jedna z nejatraktivnějších nabíječek na trhu. Nabíječka Base One Max je těžká, takže se vám nikam nevejde na stůl ani na noční stolek. Není to cestovní nabíječka, ale její nosnost je příjemná, protože udržuje nabíječku stabilní, když zvednete svůj ‌iPhone‌. Nomad vyrábí nabíječku ve stříbrné a karbidové barvě, přičemž první má bílé sklo a druhá černé sklo.

Protože se jedná o plochou nabíječku ‌MagSafe, nebude fungovat s novým režimem StandBy, protože to vyžaduje, aby byl ‌iPhone‌ umístěn ve svislé horizontální poloze. Base One Max 3-v-1 se nabíjí přes USB-C, ale v balení není napájecí adaptér USB-C.