Začátkem tohoto měsíce se objevily zprávy, že Apple plánuje letos nevydat kožená pouzdra pro řadu iPhone 15 a následné informace poukazovaly na to, jak by mohla vypadat nová alternativa.



Leaker DuanRui dnes uvedl, že Apple plánuje nazvat nové pouzdro „FineWoven“. Pokud je to přesné, Apple by pravděpodobně prodával silikonová pouzdra a nové pouzdro „FineWoven“. ‌DuanRui‌ sdílel obrázky pouzdra s názvem „FineWoven“, ale varoval, že by se mohlo jednat o „padělaný produkt“. Bližší pohled na pouzdro, které sdílel, potvrzuje, že obrázky pouzdra se zdají být z photoshopu a nejsou skutečné, ale dále objasnil, že pouzdra mají být maketou a vycházejí z nového oficiálního pouzdra Apple.

Apple nabízí kožená pouzdra od vydání iPhonu 5s v roce 2013, přičemž kožená varianta se prodává spolu se silikonovými pouzdry. Vzhledem k tomu, že se Apple zaměřuje na zlepšení své uhlíkové stopy, dává určitý smysl, že by společnost odstranila kožený materiál. Alternativa kůže, která je na bázi látky, by měla menší uhlíkovou stopu než pouzdro vyrobené z tradiční hovězí kůže a bylo by to šetrnější k životnímu prostředí.