Ze čtyř nových iPhonů, které Apple vydal, má iPhone 15 Pro Max nejlepší sadu funkcí a je to zařízení, které si vyberete, pokud chcete špičkové funkce. V dnešním článku si ukážeme, pět důvodů, proč si jej koupit.



Pět důvodů, proč si pořídit iPhone 15 Pro Max

  • Port USB-C – Pomocí USB-C můžete nabíjet svůj iPhone, iPad a Mac stejným kabelem USB-C na USB-C. ‌iPhone‌ lze také použít k nabíjení zařízení, jako jsou AirPods a Apple Watch, a na iPhonu 15 Pro a iPhonu 15 Pro Max můžete pomocí vhodného kabelu přenášet obsah rychlostí až 10 Gb/s.
  • Tlačítko Akce – Tlačítko Akce nahrazuje přepínač ztlumení u modelů vyšší třídy. Může být nastaveno tak, aby dělalo všechny druhy věcí, jako je aktivace režimu soustředění, zapnutí fotoaparátu, zapnutí svítilny, aktivace zkratky a další.
  • Čip A17 Pro – Čip A17 Pro poprvé umožňuje konzolové hraní na ‌iPhonu. Budete si moci zahrát hry jako Resident Evil 4 a Death Stranding a kontrola e-mailů, posílání textových zpráv a procházení sociálních sítí bude fungovat velmi rychle.
  • Titanium – ‌iPhone 15 Pro‌ a iPhone 15 Pro Max mají titanové tělo, které je lehčí než tělo z nerezové oceli, takže i když mají tyto iPhony stejnou velikost jako loňské iPhony, budou méně těžké. Jako bonus Apple změnil design, aby byly lépe opravitelné, takže je levnější, pokud rozbijete zadní sklo. Mezi další designové změny patří více tvarované okraje a tenčí rámečky displeje.
  • 5x teleobjektiv – 5x teleobjektiv je exkluzivní funkce iPhonu 15 Pro Max, takže můžete přiblížit snímky více než kdy předtím. Celkově získáte 25x zoom a Apple také provedl spoustu dalších vylepšení fotoaparátu.